Geen weg terug !

Ik heb weer veel geleerd de laatste dagen. Ik heb me verwonderd over dingen die rondom mij gebeuren ... hierin bevestiging gevonden van dingen die ik al lang wist.

Ik ben diep in mijzelf gaan luisteren naar mijn innerlijke stem en heb ook geboeid geluisterd naar nieuwe en oude wijsheden die mij werden verteld door een aantal voortrekkers uit de nieuwe-tijds-beweging. (David Wilcock, Marcel Messing, Zecharia Sitchin, Ervin Laszlo, Drunvalo Melchizedek, Jan Wicherink, Gregg Braden, David Lynch, Nassim Haramein, en vele anderen ...)

Nieuwe Tijd ... ja ... een nieuwe tijd die ons met rassenschreden tegemoet is aan het treden. De oude vertrekken liggen achter ons en momenteel bevinden wij ons op de drempel van een heel nieuw huis dat we weldra met z'n allen zullen binnentreden.
Het oude huis ligt achter ons ... het is volop aan het instorten ... de muren kraken ... de fundamenten zakken weg ... er is geen weg terug ... dit oude huis kan ons geen thuis meer bieden.

We bevinden ons momenteel in een tijdsgewricht ... een scharniermoment met heel veel angst, onzekerheid, de veilige vertrouwde omgeving is niet meer ... en we voelen ons een beetje onzeker om dat nieuwe huis binnen te treden. Onbekend maakt onbemind.

Weldra - het kan eigenlijk op ieder moment plots gaan gebeuren - zullen we ons echter terug gaan herinneren wie we zijn en wat we hier doen. Dan zullen we hunkeren naar dat nieuwe huis waarvan we zullen weten dat het onze echte thuis is die we al vele tienduizenden jaren hebben moeten missen. Dan zullen oude wijsheden opnieuw vanzelfsprekend worden alsof het nooit anders is geweest.

We zullen dan weten dat onze werkelijkheid niets anders is dan een illusie waarin wij gedurende duizenden jaren waren gekerkerd ... dan zullen we terug verrijzen uit de as van een in stof geïncarneerd ego ... dan zal de bedriegelijke dualiteit van onze werkelijkheid geen enkele betekenis meer voor ons hebben.
Dan zal er geen onderscheid meer zijn tussen licht en donker, goed en kwaad, gisteren en morgen, jij en ik.
Dan zal alles terugkeren naar de bron, wij incluis.

Dan zullen we weten dat jij en ik en alle dingen om ons heen allemaal één zijn ... verbonden met elkaar in één bewustzijn.
Dan zullen we voor de spiegel staan en weten dat we in de ogen van God kijken.

Hoe ons hierop voorbereiden?
Eigenlijk is dat heel gemakkelijk. Doe gewoon verder waarmee je bezig bent, de nieuwe werkelijkheid zal zich vanzelf, spontaan aan je manifesteren en dan zul je weten ... je zal je plots gaan herinneren wie je bent.
Je hoeft je er niet op voor te bereiden ... doe gewoon verder waarmee je bezig bent ... het zal vanzelf en heel spontaan gaan gebeuren.

Men zegt dat we ons momenteel in een tijdvenster bevinden waarin de plotselinge ommekeer ieder moment kan gaan gebeuren.
De Maya-ouderen zeggen dat, de Hopi's zeggen dat, het Oude en het Nieuwe Testament vertelt ons dat, maar ook de I-Tsjing, de Waitaha uit Nieuw Zeeland, de Aboriginals in Australie, de oude Sumerische geschriften, de Islam, de Hindu-geschriften, de inscripties in de grote Piramide in Gizeh ... ze vertellen ons allemaal dat we ons NU ... op dit moment ... in het tijdsgewricht bevinden waarin een bewustzijnssprong zal gaan plaatsvinden ... waarbij we de oude wereld zullen verlaten en de nieuwe wereld zullen binnengaan.
Dat scharniermoment is begonnen in oktober 2007 en zal blijven duren tot ergens in 2015.

Sommigen noemen het Armageddon of de Apokalyps of het Einde der Tijden ... eigenlijk allemaal woorden die een negatieve, schrikwekkende bijklank met zich meedragen ... maar dat hoeft echt niet !
Er is echter niets om voor te vrezen ... het staat te gebeuren ja ... het werd beschreven in tal van Profetieën ... maar we zullen beloond worden voor ons duizenden jaren durende tocht in de catacomben van de onderwereld ... een helse tocht waarin een bewustzijn zich is gaan verdiepen in de ervaring van dualiteit. Maar nu is het tijd om terug te keren, ... het ego achter ons te laten en de luisteren naar ons hart.

Gisteren was het 15 augustus 2009 ... sommigen zeggen dat nu heel gauw heel grootse dingen gaan gebeuren waarvan men zegt dat ... als deze gebeurtenissen zich aan ons ... de mensheid zullen manifesteren ... we spontaan zullen ontwaken uit de droom waarin we momenteel verkeren.
Velen onder ons slapen nog maar zullen weldra wakker worden.

Tot slot nog volgende heilige woorden die werden uitgesproken door Tibetaanse monniken waarmee de hemelse waarheid werd bezongen.
Velen onder jullie zullen deze woorden en hun betekenis nu nog niet begrijpen ... dat is niet erg.
Spreek ze echter maar eens uit en weet dat heel gauw de betekenis van deze woorden ook voor jou zal duidelijk worden.

Om Mani Padme Hum

In jouw Hart schuilt er een Lotusbloem waarin een Diamant verborgen zit.
Deze Diamant is de Bron van de Schepping.
En in heel de Schepping is er slechts één Lotusbloem.


Memedir, 16 augustus 2009

Reacties

Populaire posts van deze blog

Maldek

Honing en Kaneel: De wonderlijke en vaak niet geziene genezende eigenschappen

Over het aardraster ...