De Ultra Motor

Weeral positief nieuws op het gebied van nieuwe uitvindingen !

Dit las ik op www.sync.nl :

"Inmiddels is er met de eerste toepassing van de Ultramotor, een elektrische fiets, veel gebeurd. Diverse modellen zijn ontwikkeld en de verkoop richtte zich in eerste instantie op Azië en met name India. Daar ging men een samenwerkingsverband aan met Hero Cycles Limited, de grootste fietsenfabrikant aldaar. Deze samenwerking is inmiddels teruggebracht tot een puur technische samenwerking.

Het is een tijdje stil geweest rond de verdere ontwikkelingen van de Utramotor, oorspronkelijk een uitvinding van de volslagen onbekende rus Wasili Sjkondin. Maar daar komt nu verandering in door de introductie van het nieuwe model A2B, een elektrische fiets die wat robustheid betreft de uitstraling heeft van een brommer en standaard is uitgerust met één lithium-lion batterij. De actieradius vande A2B is ruim 30 kilometer en uitgerust met twee batterijen kan zeker 60 kilometer worden afgelegd."

Bron: www.sync.nl

Ook op RTL kan je hierover een video-nieuwsbericht bekijken.

En wil je al onmiddellijk overgaan tot aankoop, dan kan je gaan naar www.ultramotor.co.uk.

Neen ... ik heb hierop geen percentje ... maar ik vind dat deze nieuwe technologieën wel een steuntje in de rug verdienen.

Memedir, 19 april 2009

Reacties

Populaire posts van deze blog

Maldek

Honing en Kaneel: De wonderlijke en vaak niet geziene genezende eigenschappen

Over het aardraster ...